ПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ФУРНИ

ПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ФУРНИ

11 август 2018

       След установяване на реда в нашата къща от страна на милата ми съпруга се оказа, че чистенето на фурната и аспиратора са мое задължение. И това след като фурната не е чистена 2 години и мазнината беше толкова много, че фурната взе да пуши и без малко да се самозапали. На задната стена където е вентилатора имаше голямо кюспе (мазнина на парчета), а на страничните решетки бегъл спомен от хром. По нейно усмотрение аз със сигурност трябва да имам в склада останали тавички (нали съм продал много фурни), така че да хвърлим тази и направо да сложим нова. 

       Поне две седмици умората от работа и жегите ме възпираха да предприема нещо, защото знаех какво търкане си трябва и че след цялата интервенция и малка двулитровка бира, щеше да се наложи и аз да се наредя с жените на маникюр да оправи щетите по ноктите. 

       Преди време видях препарат за фурни при колеги и тогава ми казаха, че е ефективен, но аз като уважаващо себе си българче нямаше как да се вържа на приказки. В предвид ситуацията, в която попаднах бях готов да експерементирам с всичко и ако не даде резултат да си купя и аз пиролитична фурна. какво толкова 850 лв. къде не съм ги дал. 

       Взех си бояджийска маска от магазина за строителни материали и Събота вечерта напръсках фурната - стъклото, задната и страничните стени и отделно страничните решетки и тавата от вън в мивката. В Неделя сутринта тръгваме към Албена на плаж. Измих си чашата с кафе и гледам че на решетките в мивката блещука хром.... Стига бе... Тръкнах с гъбата - вярно е всичко падна. Викам на другите с банските и слънчевите очила:

      - Задръжте за малко ! 

     10 минути по-късно всичко беше избърсано и имах нова фурна. Имаше малко останали петънца който обработих повторно и там падна. И то повторно защото не вярвах в резултата и съответно в Събота вечер пръснах ей така без да приема нещата на сериозно. 

     

В производство влиза нов модел на кухня с класическа линия. Новия модел "Lorena" е с фасада от MDF и е алтернатива на масивната "Verona" и 20% по-ниска цена.

прочети още
BOSCH Серия | 8
7 април 2019

Толкова интелигентни, че правят всичко сами.

прочети още

BLANCO CANDOR - КУХНЕНСКИ СМЕСИТЕЛ ОТ СТОМАНА

прочети още
Капачки за Бъдеще
1 декември 2018

Шоурум на кухни PREGO в гр.Шумен става пункт за събиране на капачки към кампанията на Фондация "Лазар Радков" Капачки за бъдеще.

прочети още

Благодарение на патентованата от BOSCH технология SelfCleaning Condenser™ за самопочистване на кондензатора на сушилните машини, можем да поддържаме перфектно работно състояние машината без да се налага да носим сушилнята на всеки 100 работни часа в сервиз.

прочети още

Кухня PREGO®, направена от висококачествени материали е много лесна за поддържане. За да запазите това качество и да удължите живота на Вашата нова кухня в продължение на много години, трябва да се грижите за нея редовно и най-вече правилно.

прочети още

Немската патентована технология COMPAIR® FLOW ни дава отговор на въпроса как да направим аспираторите максимално ефективни и тихи.

прочети още