СУШИЛНЯ BOSCH - ЕДИНСТВЕНИТЕ С ТЕХНОЛОГИЯ НА САМОПОЧИСТВНЕ

СУШИЛНЯ BOSCH - ЕДИНСТВЕНИТЕ С ТЕХНОЛОГИЯ НА САМОПОЧИСТВНЕ

18 ноември 2018

Изключително неприятно е сушилната машина да спре да показва добри резултати малко след като сте я закупили. Истината е, че не всички знаем че на всеки 100 работни часа трябва да я носим в сервиз, за да се почисти кондензатора за да имаме максимални резултати. Т.е ако никога не сте го чистили или усещате вече неприятна миризма, това означава че спешно се нуждаете от сервиз. Благодарение на патентованата от BOSCH технология SelfCleaning Condenser™ за самопочистване на кондензатора на сушилните машини, можем да поддържаме перфектно работно състояние машината.  Това спестява енергия в клас A+++ за целия жизнен цикъл на сушилнята. Сушилните с нагревателна помпа със самопочистващ кондензатор защитават дрехите ви и остават силно енергийно ефикасни. Използването на самопочистваща технология значи, че кондензаторът се почиства автоматично до четири пъти по време на процеса на сушене, като дава супер енергийно представяне цикъл след цикъл. Сушилните с нагревателна помпа на Bosch са проектирани за ефикасна работа, сушейки дрехите нежно и перфектно.

 

В производство влиза нов модел на кухня с класическа линия. Новия модел "Lorena" е с фасада от MDF и е алтернатива на масивната "Verona" и 20% по-ниска цена.

прочети още
BOSCH Серия | 8
7 април 2019

Толкова интелигентни, че правят всичко сами.

прочети още

BLANCO CANDOR - КУХНЕНСКИ СМЕСИТЕЛ ОТ СТОМАНА

прочети още
Капачки за Бъдеще
1 декември 2018

Шоурум на кухни PREGO в гр.Шумен става пункт за събиране на капачки към кампанията на Фондация "Лазар Радков" Капачки за бъдеще.

прочети още

Кухня PREGO®, направена от висококачествени материали е много лесна за поддържане. За да запазите това качество и да удължите живота на Вашата нова кухня в продължение на много години, трябва да се грижите за нея редовно и най-вече правилно.

прочети още

Немската патентована технология COMPAIR® FLOW ни дава отговор на въпроса как да направим аспираторите максимално ефективни и тихи.

прочети още

Търся си аз препарат за фурната и както ми казаха: - Пръскаш и всичко пада долу. Само сложи маска, че е аерозолно и първоначално е гадна миризмата. - Да бе, аз нали съм си българче нямаше начин да се вържа. И така ...

прочети още