Капачки за Бъдеще

Капачки за Бъдеще

1 декември 2018

Шоурум на кухни PREGO в гр.Шумен се включва в благотворителната кампания на Фондация "Лазар Радков" за събиране на капачки с цел закупуване на кувьози за болници в по-малките градове.

Лично сме съпричастни към каузата и с учудване установихме, че само в Шумен няма пункт за събиране на капачки. Имаме възможността да се справим със складиране и транспорт на капачките, затова ви каним да изхвърляте отпадъците си благотворително и ние от гр.Шумен да се включим към благородната инициатива. 

Благодарение на дарените кувьози от Алкомет АД и Фикосота Шумен преди 8 години моето дете е без увреждане и сега се радва на щастливо детство. Малките населени места нямат такива благодетели и затова можем всички ние да помогнем, за да има повече щастливи семейства и по-малко деца с увреждания. 

"Капачка по капачка - КУВЬОЗ"

Пункта е в гр.Шумен ул.Васил Левски №6

тел.: 0888 / 148 428 - Константин Желев

В производство влиза нов модел на кухня с класическа линия. Новия модел "Lorena" е с фасада от MDF и е алтернатива на масивната "Verona" и 20% по-ниска цена.

прочети още
BOSCH Серия | 8
7 април 2019

Толкова интелигентни, че правят всичко сами.

прочети още

BLANCO CANDOR - КУХНЕНСКИ СМЕСИТЕЛ ОТ СТОМАНА

прочети още

Благодарение на патентованата от BOSCH технология SelfCleaning Condenser™ за самопочистване на кондензатора на сушилните машини, можем да поддържаме перфектно работно състояние машината без да се налага да носим сушилнята на всеки 100 работни часа в сервиз.

прочети още

Кухня PREGO®, направена от висококачествени материали е много лесна за поддържане. За да запазите това качество и да удължите живота на Вашата нова кухня в продължение на много години, трябва да се грижите за нея редовно и най-вече правилно.

прочети още

Немската патентована технология COMPAIR® FLOW ни дава отговор на въпроса как да направим аспираторите максимално ефективни и тихи.

прочети още

Търся си аз препарат за фурната и както ми казаха: - Пръскаш и всичко пада долу. Само сложи маска, че е аерозолно и първоначално е гадна миризмата. - Да бе, аз нали съм си българче нямаше начин да се вържа. И така ...

прочети още