КУХНЕНСКИ СМЕСИТЕЛ ОТ СТОМАНА

КУХНЕНСКИ СМЕСИТЕЛ ОТ СТОМАНА

7 декември 2018

Представяме на Вашето внимание нов модел кухненски смесител от масивна стомана с обработка- BLANCO CANDOR с изчистен дизайн и впечатляваща елегантност. Смесителят е с висок дъгообразен извод, удобен за пълнене на високи вази и съдове, вписващ се перфектно във всяка модерна кухня. Странично разположената ръкохватка е проектирана така, че да достига максимум до вертикална позиция и да не възпрепятства управлението на смесителя, когато той е монтиран в близост до гърба на кухненския плот.

В производство влиза нов модел на кухня с класическа линия. Новия модел "Lorena" е с фасада от MDF и е алтернатива на масивната "Verona" и 20% по-ниска цена.

прочети още
BOSCH Серия | 8
7 април 2019

Толкова интелигентни, че правят всичко сами.

прочети още
Капачки за Бъдеще
1 декември 2018

Шоурум на кухни PREGO в гр.Шумен става пункт за събиране на капачки към кампанията на Фондация "Лазар Радков" Капачки за бъдеще.

прочети още

Благодарение на патентованата от BOSCH технология SelfCleaning Condenser™ за самопочистване на кондензатора на сушилните машини, можем да поддържаме перфектно работно състояние машината без да се налага да носим сушилнята на всеки 100 работни часа в сервиз.

прочети още

Кухня PREGO®, направена от висококачествени материали е много лесна за поддържане. За да запазите това качество и да удължите живота на Вашата нова кухня в продължение на много години, трябва да се грижите за нея редовно и най-вече правилно.

прочети още

Немската патентована технология COMPAIR® FLOW ни дава отговор на въпроса как да направим аспираторите максимално ефективни и тихи.

прочети още

Търся си аз препарат за фурната и както ми казаха: - Пръскаш и всичко пада долу. Само сложи маска, че е аерозолно и първоначално е гадна миризмата. - Да бе, аз нали съм си българче нямаше начин да се вържа. И така ...

прочети още