BOSCH Серия | 8

BOSCH Серия | 8

7 април 2019

Животът има по-добър вкус с новата ви фурна от Bosch. Когато BOSCH проектират фурни, винаги имат предвид вашите нужди и ежедневието ви. За отлични резултати от самото начало вижте няколко полезни съвета за фурната.

Преди употреба за първи път.

Независимо от модела или типа фурна, преди да ползвате уреда за първи път, трябва да измиете отделението за готвене и аксесоарите. Преди да нагреете фурната, избършете гладките повърхности в отделението за готвене с мека, влажна кърпа. Почистете внимателно аксесоарите, като използвате сапунен разтвор и гъба за съдове или мека четка. За да отстраните миризмата на нов уред, нагрейте фурната, докато е празна и със затворена врата. Прегледайте ръководството за подробни инструкции.

 

Съвети за печене в новата фурна.

Преди да започнете да печете в новата фурна, трябва да се запознаете с температурните настройки и функциите за печене на вашия модел фурна. Освен специфичните инструкции за вашия модел, спазвайте следните съвети за отлични резултати при печене: винаги нагрявайте предварително фурната, докато подготвяте ястието, не задавайте твърде висока температура в опит да съкратите времето за нагряване. След като фурната ви се нагрее, поставете ястието максимално бързо, за да не губите от топлината и да не пада температурата във фурната. Използвайте стъклото на фурната, за да следите ястието, вместо често да отваряте вратата и да губите топлина и енергия. Използвайте таймер, за да следите продължителността на готвене. Ако се налага да отворите вратата на фурната, направете го максимално за кратко, за да не пада температурата.

 

Съвети за готвене в новата фурна.

Имайте предвид, че освен времето за готвене и настройките на температурата за конкретното ястие, резултатите от готвенето зависят от качеството на продуктите и размера и типа на съда за печене. За оптимални резултати при готвене използвайте качествени хранителни продукти и само охладено месо. Замразената храна трябва да се готви директно от фризера. Препоръчваме да се използват тъмни метални съдове за печене, защото тъмните съдове поглъщат по-добре топлината и тя се излъчва по-добре от повърхността. Препоръчваме да се използват само оригинални аксесоари, предназначени за новата ви фурна. Те са предназначени за отделението за готвене и работните режими на фурната.

 

  • 4D Горещ въздух: равномерно разпределение на топлината за перфектни резултати – на всяко ниво.
  • AutoPilot 10: всяко ястие е изключителен успех, благодарение на 10-те предварително зададени автоматични програми.
  • TFT контролен дисплей: лесен за използване благодарение на селектора за програми с пълен текст и символи.
  • Пиролитично самопочистване: без усилие за почистване, благодарение на автоматичното самопочистване.
  • Енергиен клас А+: най-добри резултати при печене при ниска консумация.
ICON_EE_GREENTECHNOLOGY ICON_AUTOPILOT10 ICON_EASYTOCLEAN  ICON_ACTIVECLEAN ICON_COOKM_PLATEWARMINGSETTING
 

Най-накрая вкъщи има някой, който обича да почиства.

Почистването на фурната на ръка може да е много уморително и да отнеме много време. Благодарение на нашите нови фурни с интегрирана функция за самопочистване Pyrolysis вие сега можете да се спасите от тази задача завинаги. Без да мърсите ръцете си или да използвате химически продукти за почистване. Просто настиснете Start и вашата фурна според степента на замърсяване ще се нагрее до макс. 480 °C и ще изгори всякаква мазнина или остатъци от храна. Всичко, което ви остава, е малко пепел, която се изкарва лесно. Taка вашата печка превръща не само готвенето, но и последващото почистване в истинско удоволствие.

 

Равномерно сготвени и изпечени резултати - на до четири нива.

С 4D горещ въздух топлината се разпределя равномерно на всяко равнище. Това значи, че храната може да се постави на всяко равнище от едно до четири и резултатите ще бъдат винаги перфектни. И това не е всичко: Можете също така да печете на до четири нива едновременно, за надеждни резултати отгоре додолу.

В производство влиза нов модел на кухня с класическа линия. Новия модел "Lorena" е с фасада от MDF и е алтернатива на масивната "Verona" и 20% по-ниска цена.

прочети още

BLANCO CANDOR - КУХНЕНСКИ СМЕСИТЕЛ ОТ СТОМАНА

прочети още
Капачки за Бъдеще
1 декември 2018

Шоурум на кухни PREGO в гр.Шумен става пункт за събиране на капачки към кампанията на Фондация "Лазар Радков" Капачки за бъдеще.

прочети още

Благодарение на патентованата от BOSCH технология SelfCleaning Condenser™ за самопочистване на кондензатора на сушилните машини, можем да поддържаме перфектно работно състояние машината без да се налага да носим сушилнята на всеки 100 работни часа в сервиз.

прочети още

Кухня PREGO®, направена от висококачествени материали е много лесна за поддържане. За да запазите това качество и да удължите живота на Вашата нова кухня в продължение на много години, трябва да се грижите за нея редовно и най-вече правилно.

прочети още

Немската патентована технология COMPAIR® FLOW ни дава отговор на въпроса как да направим аспираторите максимално ефективни и тихи.

прочети още

Търся си аз препарат за фурната и както ми казаха: - Пръскаш и всичко пада долу. Само сложи маска, че е аерозолно и първоначално е гадна миризмата. - Да бе, аз нали съм си българче нямаше начин да се вържа. И така ...

прочети още