Нов модел от кухни PREGO

Нов модел от кухни PREGO

24 май 2019

В новия вариант предложен от Кухни PREGO, максимално е запазена визията на декоративните елементи като фризове, пиластри и арки. Може да се избира цвят по RAL стандарт, което развързва ръцете на дизайнерите да избягат от бялото и да постигнат голям ефект с модерните земни тонове. Отново обкова е на Blum, за максимално дълъг експлоатационен живот на материалите. Дизайн е подходящ за съчетаване с натурални цветове и материали, като натурален дъб, меден оттенък на ковано желязо и ярки марокански плочки. 

BOSCH Серия | 8
7 април 2019

Толкова интелигентни, че правят всичко сами.

прочети още

BLANCO CANDOR - КУХНЕНСКИ СМЕСИТЕЛ ОТ СТОМАНА

прочети още
Капачки за Бъдеще
1 декември 2018

Шоурум на кухни PREGO в гр.Шумен става пункт за събиране на капачки към кампанията на Фондация "Лазар Радков" Капачки за бъдеще.

прочети още

Благодарение на патентованата от BOSCH технология SelfCleaning Condenser™ за самопочистване на кондензатора на сушилните машини, можем да поддържаме перфектно работно състояние машината без да се налага да носим сушилнята на всеки 100 работни часа в сервиз.

прочети още

Кухня PREGO®, направена от висококачествени материали е много лесна за поддържане. За да запазите това качество и да удължите живота на Вашата нова кухня в продължение на много години, трябва да се грижите за нея редовно и най-вече правилно.

прочети още

Немската патентована технология COMPAIR® FLOW ни дава отговор на въпроса как да направим аспираторите максимално ефективни и тихи.

прочети още

Търся си аз препарат за фурната и както ми казаха: - Пръскаш и всичко пада долу. Само сложи маска, че е аерозолно и първоначално е гадна миризмата. - Да бе, аз нали съм си българче нямаше начин да се вържа. И така ...

прочети още