Спален комплект Taurus

  • Марка: OPTIMALDESIGN
5 730,00 лв.
Характеристики
Характеристики

   Спален комплект Taurus е разработен с изключително здрава конструкция. В комплекта е включен гардероб с плъзгащи врати подготвен за закрепяне на телевизор, легло за матрак 160 / 200 см, две нощни шкафчета, скрин с чекмеджета и етажерка.

 

  Гардероба е с врати от ПДЧ Egger. Външната врата е подготвена за закрепяне на телевизор и канал за отвеждане на кабелите. Механизма е от Hettich и има вградено плавно затваряне на вратите. Вътрешното разпределение е от 5 рафта, лост за закачалки и механизъм за панталони.

 

  Леглото е показно за технология на изработка. Страниците и таблата са удебелени, крачетата на предната табла са от масив. Таблите са захванати към царгите проходно с шпилки и допълнително са укрепени от ъглови метални планки и греди с нивелиращи крачета. Задната табла е огъната и тапицирана с еко кожа. Леглото е оборудвано с две чекмеджета вместо повдигащ механизъм. 

 

  Нощните шкафчета и скрина са с удебелени страници и плотове. Част от челата са тапицирани в еко кожа. 

 

  На проекта помещението е декорирано с фототапет от Toni Bad Т0402-ФТС0181. Цвета на стените е код: 5-11-2 от каталог Spirit на Оргахим. За паркет сме избрали декор на Kaindl 4350. Препоръчваме и плътни пердета от тафта в сив цвят модел Toni Bad AB0605/19. Усещането за лукс ще постигнете с окачен таван на нива, за изработката на който сме прикачили помощна схема.

МАТЕРИАЛ
ПДЧ Egger; Масив; Метал; Еко кожа
ЦВЯТ
Egger Орех карини H 3773, Лен бежов F 425
РАЗМЕР
L 4000 x B 3000 x H 2500 mm
ОБКОВ
Hettich
ГАРАНЦИЯ
24 месеца
СРОК
60 дни
КАТЕГОРИЯ
СПАЛНИ