Спален комплект X-Vintage

  • Марка: OPTIMALDESIGN
7 350,00 лв.
Характеристики
Характеристики

   Спален комплект X-Vintage е замислен да съчетае различни материали и цветове, които да предизвикат по различно визуално усещане от всичко друго, което се предлага на пазара. В комплекта е включен гардероб, легло за матрак 160 / 200 см, две нощни шкафчета и тоалетка с огледало.

 

  Гардероба е с врати от MDF с избелена пора и метален HPL. Външната врата е с Х- образни обемни делители, а вътрешната с имитира метал с платинен цвят. Механизма е от Hettich и има вградено плавно затваряне на вратите. Вътрешното разпределение е от 5 рафта и лост за закачалки. 

 

  Леглото е изработено с лъскав плат тип "Тафта". Таблата е с тапицирани пухкави възглавници с вързалки. Ламелната рамка е с повдигащ механизъм, което позволява съхранение на дрехи и завивки. Корпуса е на крачета, с твърдо дъно и е вентилиран.

 

  Нощните шкафчета и тоалетката са същия кокетен стил и допълват перфектно комплекта.

 

  На проекта помещението е декорирано с фототапет от Toni Bad Т0402-ФТС0181. Цвета на стените е код: 5-11-2 от каталог Spirit на Оргахим. За паркет сме избрали декор на Kaindl 4350. Препоръчваме и плътни пердета от тафта в сив цвят модел Toni Bad AB0605/19. Усещането за лукс ще постигнете с окачен таван на нива, за изработката на който сме прикачили помощна схема.

 

МАТЕРИАЛ
ПДЧ Egger; MDF мат; Метален HPL; Дамаска
ЦВЯТ
Н 1146 Сив дъб бардолино, AL02 Платина
РАЗМЕР
L 4000 x B 3500 х H 2450 мм
ОБКОВ
Hettich
ГАРАНЦИЯ
24 месеца
СРОК
60 дни
КАТЕГОРИЯ
СПАЛНИ